top of page

Skrive blogg har jeg aldri gjort før...

I mangel av ord har maling vært en arena jeg føler jeg får uttrykt temaer jeg synes er viktige. Vi får se om ordene også kan komme etterhvert.


Nå fikk jeg så lyst til å skrive litt om ting som skjer i min kunstverden i sommer!!


Vårutstilling med den fine kunstnergruppen min i Galleri Prikkart, på Galleri Albin Upp på Briskeby i Oslo var stas. Det var veldig mange hyggelige mennesker som møtte opp på Vernissasjen og det er alltid veldig koselig å bli kjent med nye fine mennesker.


I kjølvannet av utstillingen ble mitt maleri "To see or not to see" solgt til en nydelig dame som bor i Athen. Selv om maleprosessen og gleden er det viktigste, så må jeg si at det virkelig varmer når maleriet også treffer hjertet hos andre <37 visninger1 kommentar

1 Comment


Nydelig dame og nydelig bilde :)

Like
bottom of page